Svet 3

27.08.2024.

23:49

Tramp i Haris postigli dogovor

Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je danas da je postigao dogovor sa demokratskom rivalkom Kmalom Haris da tokom njihove debate na televiziji Ej-Bi-Si 10. septembra budu isključeni mikrofoni dok ne govore.

Izvor: Tanjug

Tramp i Haris postigli dogovor
Tanjug/AP Photo

Podeli:

U postu na društvenim mrežama, Tramp je danas rekao da će pravila zadebatu sledećeg meseca

biti ista kao i za debatu na Si-En-En-u koju je imao sa američkim predsednikom Džozefom Bajdenom u junu. "Takođe nam je ABC pružio uveravanja da će to biti fer i pravična debata, i da nijednoj strani pitanja neće biti dostavljena unapred", napisao je Tramp.

Izborni štab Haris tražio je u ponedeljak da tokom debate 10. septembra budu uključeni mikrofoni sve vreme, dok je Tramp pretio da će se u potpunosti povući nakon što je sugerisao da je televizija Ej-Bi-Si pristrasna, preneo je Rojters.

Trampov izborni štab predložio je dodatnu debatu 4. septembra na mreži Foks njuz, ali je tim Haris to odbacio.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: