Svet 0

27.08.2024.

23:16

Meloni se vratila: "Evo me, tu sam. Pozovite sve jedinice"

Iako je avgust tradicionalno vreme odmora za Italijane, odsustvo premijera te zemlje Đorđe Meloni iz javnog prostora bila je tema brojnih medija, a danas je italijanska liderka odlučila da sve "iznenadi", snimanjem sebe u premijerskoj palati.

Izvor: Klix.ba

Meloni se vratila: "Evo me, tu sam. Pozovite sve jedinice"
EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO

Podeli:

U snimku koji je objavila na društvenim mrežama, Meloni je rekla da se vraća na posao nakon odmora u regionu Apulije. Ona se ovom prilikom ironično osvrnula na brojne komentare o izostanku.

"Evo me, tu sam. Pozovite sve jedinice. U palati Čigi sam. Zahvalna sam što sam imala priliku da se odmorim, napunim baterije i provedem vreme sa ćerkom", rekla je Meloni.

Rekla je i da je srećna što je imala priliku da se odmori.

"Svesna sam da sam srećna zbog toga. Neki veoma pažljivi posmatrači su to definisali kao 'teško leto za Meloni'. Znam da su to teška leta za neke druge. Spreman sam da nastavim da radim sa još većom odlučnošću. Želim da kažem svim Italijanima da ću ovu energiju dobro iskoristiti za rad", rekla je ona.

Inače, političari u Italiji, uglavnom levičarski orijentisani, kritikovali su Meloni zbog odsustva sa posla i smatrali da zbog nagomilanih problema u zemlji premijerka treba da prva pokaže posvećenost poslu.

Italijanski mediji su ranije pisali da je Meloni svoj odmor provela u letovalištu u selu Čelje Mesapica, koje se nalazi na jugu zemlje, tačnije u regionu Apulija.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: