Svet 0

23.08.2024.

18:29

Drama u luna-parku: "Vožnja iz noćne more – ostali smo zaglavljeni na nebu" VIDEO

Posetioci jednog luna-parka u Meksiku ostali su da vise skoro 61 metar u vazduhu usled stravičnog incidenta koji ih je zamalo koštao života.

Izvor: Dejli mejl/Blic

Drama u luna-parku: "Vožnja iz noćne more – ostali smo zaglavljeni na nebu" VIDEO
EPA-EFE/FILIP SINGER

Podeli:

Naime, kako prenose tamošnji mediji, posetioci koji su se našli na vrtešci tokom olujnog nevremena koje se odjednom spustilo na grad bili su prinuđeni da ostanu da vise u vazduhu, nakon što su zaposleni luna-parka isključili vrtešku na kojoj su se vozili zbog lošeg vremena.

Kako pokazuju snimci, zaglavljeni posetioci su ostali da vise dok se oko njih spustila tama, kiša i vetar. Navedeno je da su čak 32 čoveka ostala zaglavljena na vožnji u kojoj se inače kreće brzinom oko 64 kilometra na čas.

"Počela je kiša i ostali smo zaglavljeni na nebu, dok je na sajtu luna-parka navedeno da vožnja traje samo dva minuta", čuje se glas kako govori na video-snimku.

Nije jasno koliko dugo su bili u vazduhu, viseći s te neverovatne visine, ali luna-park navodi da su posetioci spaseni ubrzo nakon nastalog snimka i da nije bilo povređenih učesnika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

Užasnuti gledaoci

Video-snimci s paklene vožnje su ubrzo nakon drame postali viralni na društvenim mrežama, gde je većina korisnika pisala da je ovo "luna-park za vožnju iz noćnih mora", dok je bilo i onih koji su rekli da je i sama vožnja zastrašujuća.

"Ta vožnja me užasava. Osećam da je sigurnosni lanac samo jedna tanka nit koja može lako da pukne", napisao je jedan korisnik ispod video-snimka.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počela velika kontraofanziva

Ruske snage počele veliku kontraofanzivu protiv ukrajinskih trupa koje su prošlog meseca probile svoj put u zapadnu Rusiju i zauzele deo ruske teritorije u Kurskoj oblasti, objavili su promoskovski ratni blogeri.

12:43

11.9.2024.

1 d

Podeli: