Svet 0

15.08.2024.

13:36

Ni Trampovo zdravlje nije sjajno?; "Gleda snimak atentata iznova i iznova"

Članovi Trampovog tima izrazili su zabrinutost zbog trenutnog psihičkog stanja republikanskog kandidata za predsednika SAD.

Izvor: Klix.ba

Ni Trampovo zdravlje nije sjajno?; "Gleda snimak atentata iznova i iznova"
EPA-EFE/Erin Schaff / POOL

Podeli:

Naime, jedan od republikanaca je u izjavi američkim medijima rekao da Tramp stalno gleda snimak pokušaja atentata na mitingu u Pensilvaniji.

"On gleda taj snimak od sedam sekundi iznova i iznova. Možda je zaista legitimno da ima PTSP", rekao je republikanac.

On je rekao i da veruje da pokušaj atentata i dalje opterećuje Trampa. "Prošao je kroz mnogo toga," rekao je republikanac.

Zabrinutost za Trampovo zdravlje takođe dolazi pošto su ga donatori i njegove kolege pozvali da ostane fokusiran na aktuelna pitanja, a ne na teorije zavere tokom kampanje.

"Bivši predsednik je do sada imao takve nastupe i gafove da smo osećali da je pomiren sa gubitkom," objasnio je republikanac.

Trampovi saveznici su takođe naglasili kako njegove priče o teorijama zavere i rasnim uvredama vide kao sve samo ne produktivne.

"Oni žele da Tramp svoju energiju usmeri na pitanja politike poput imigracije i ekonomije, a ne na lične napade na Kamalu Haris", piše Independent.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: