Svet 0

29.07.2024.

14:58

Google protiv Trampa: Dobio novi nadimak; Ti li si, Pajo?

Predsednički istoričar Alan Lihtman u petak je verbalno udario na bivšeg predsednika Donalda Trampa, ismevajući republikanskog kandidata zbog njegovog očiglednog oklevanja da se suoči u debati sa potpredsednicom Kamalom Haris.

Izvor: B92.net

Google protiv Trampa: Dobio novi nadimak; Ti li si, Pajo?
Shutterstok/vasilis asvestas

Podeli:

Lihtman, kojeg često nazivaju "Nostradamusom" američkih predsedničkih izbora s obzirom na njegovu reputaciju u preciznom predviđanju rezultata, napisao je na mreži Iks da "tvrd momak" Tramp "pokušava da se izvuče" iz potencijalne debate nakon što je Trampov predizborni tim rekao da se neće obavezati da učestvuju.

Tramp je ranije pristao na dve debate sa predsednikom Džoom Bajdenom, uključujući i onu 27. juna za koju mnogi komentatori veruju da je bila početak kraja Bajdenove kampanje za reizbor.

U svom postu, Lihtman je bivšeg predsednika preimenovao u "Donald Dak" (Paja Patak).

Haris je u četvrtak rekla novinarima u Združenoj bazi Endruz u Merilendu da je voljna da se suoči sa Trampom, ali da republikanski kandidat odbija da se susretnu u debati.

Dva dana ranije, Tramp je rekao da bi "apsolutno" bio voljan da raspravlja sa Haris, ali da "nije oduševljen" što je Ej-Bi-Si domaćin susreta, koji je zakazan za 10. septembar.

U međuvremenu, društvene mreže su se usijale zbog nove teorije zavere u kojoj se nagoveštava da se "Google" okrenuo protiv Trampa.

Naime, korisnici su primetili da kada se u pretraživaču ukuca "predsednik Donald" (president Donald) - pojavljuju se dve opcije, kao prvi izbor na vrhu je Donald Duck (Paja Patak), a zatim predsednik Donald Regan.

Raspravu o tome da je "Google" zabranio Donalda Trampa i da na taj način utiče na izborni proces započeo je Ilon Mask.
 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Iz prodaje se povlači pašteta

Agencija za kontrolu hrane BiH potvrdila je danas da se iz prodaje povlači "Argeta kokošija pašteta" čiji rok trajanja ističe 10. septembra 2027. godine, zbog moguće nadutosti ambalaže.

17:01

22.10.2024.

1 d

Podeli: