Svet 0

21.07.2024.

21:23

Huti zapretili: "Sposobniji smo nego ikada, trebalo bi da se plaše"

Lider Huta Sajed Abdul-Malik al-Huti izjavio je danas da je "Jemen sposobniji nego ikada da nanese udarce Izraelu", istovremeno pozdravivši smrtonosni napad dronom na Tel Aviv izveden pre dva dana.

Izvor: Tanjug

Huti zapretili: "Sposobniji smo nego ikada, trebalo bi da se plaše"
Profimedia

Podeli:

Kako je prenela poluzvanična iranska agencija Mehr, al-Huti se pohvalio da je jemenski napad dronom na Tel Aviv veliki psihološki udarac za Izrael.

On je to izjavio dan nakon što su izraelske oružane snage (IDF) uzvratile na taj napad i gađale jemensku luku Hodejda koju kontrolišu Huti, preneo je Tajms of Izrael.

"Uzurpatori Izraelci trebalo bi da se plaše i brinu više nego ikada pre", poručio je lider Huta i dodao da bi cionisti takođe trebalo da znaju da su ih njihovi nepromišljeni lideri doveli do sve veće opasnosti.

On je kazao da će napadi na Izrael biti nastavljeni u znak solidarnosti sa narodom Gaze sve dok rat sa Hamasom bude trajao, dodajući da će u bliskoj budućnosti Huti preći na novi nivo antiizraelskih operacija.

"Napadi na Jemen ne koriste neprijatelju", poručio je al-Huti.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: