Svet 0

12.03.2024.

9:16

Drama u vozu: Hrvat napravio haos, napao tinejdžera nožem

Hrvatski državljanin (29) uhapšen je u Eslingenu, u blizini nemačkog grada Štutgarta, jer je osumnjičen da je pretio nožem 18-godišnjaku.

Izvor: Jutarnji list

Drama u vozu: Hrvat napravio haos, napao tinejdžera nožem
EPA-EFE/HANNIBAL HANSCHKE

Podeli:

Policija je kod uhapšenih muškaraca pronašla nekoliko noževa, kao i manju količinu narkotika, prenosi časopis Feniks.

"Pretnja nožem dogodila se u petak uveče oko 18 časova u vozu između Manhajma i Štutgarta i u vozu između Štutgarta i Eslingena. Prema prvim informacijama, dva muškarca starosti 18 i 29 godina prvo su se iz nepoznatih razloga verbalno sukobila u vozu na relaciji Manhajm-Štutgart", navodi se u saopštenju nemačke policije.

Policija je saopštila da je muškarac, 29-godišnji Hrvat, izvadio nož iz džepa i njime pretio mlađem muškarcu (18). Pratio ga je u voz koji je išao za Ulm. Više puta mu je pretio nožem i vređao ga. Svedok je o svemu obavestio mašinovođu.

Policija je uhvatila Hrvata kada se voz zaustavio, a prilikom pretresa pronašli su manju količinu narkotika i nekoliko noževa.

"Koji je nož 29-godišnjak upotrebio u ovom incidentu trenutno je predmet istrage policije Štutgarta", navodi se u saopštenju policije.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: