Svet 2

21.07.2024.

8:45

Srušio se avion u Njujorku

Zvaničnici u Njujorku pokrenuli su istragu danas nakon što je jedna osoba poginula u padu malog aviona u okrugu Nijagara.

Izvor: CNN

Srušio se avion u Njujorku
Profimedia

Podeli:

Jednomotorna Cessna 208B, avion koji je korišćen za padobranstvo, srušio se u blizini Lejk Rouda u blizini Jangstauna u Njujorku, nešto pre 13 časova po lokalnom vremenu, navodi se u saopštenju Federalne uprave za vazduhoplovstvo.

Avion iz centra za padobranstvo "Skidive the Falls" ispustio je sve padobrance i vraćao se na zemlju kada se srušio, navodi se u saopštenju šerifa okruga Nijagara u subotu.

Pilot, koji je bio jedina osoba u avionu, vodio je padobranske operacije pre pada, rekla je u subotu za CNN Tami L. Džons, portparol FAA.

Nejasno je koliko je padobranaca bilo u avionu pre nesreće, rekao je šerif okruga Nijagara Majkl Filiceti na konferenciji za novinare.

Šerif je nazvao pad aviona "nesrećnim incidentom" i dodao da lokalni i savezni partneri za sprovođenje zakona rade na utvrđivanju šta je dovelo do pada.
 

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: