Hronika 4

18.07.2024.

7:00

Pucnjava u Loznici, ubijen policajac FOTO

Tokom rutinske kontrole taksi vozila od strane pripadnika saobraćajne policije u Loznici, sinoć je na pripadnike saobraćajne policije ispaljeno nekoliko hitaca, a od zadobijenih povreda jedan policajac je smrtno stradao.

Izvor: RINA

Pucnjava u Loznici, ubijen policajac FOTO
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Podeli:

Vatreni okršaj dogodio se oko jedan čas iza ponoći na magistralnom drumu u Loznici, a prema prvim informacijama nastradao je N. K. (34).

Prema nezvaničnim informacijama, u taksi vozilu nalazili su se strani državljani koji su pucali na saobraćajnu policiju.

"U taksi vozilu nazazili su se strani državljani, pretpostavlja se da su albanske nacionalnosti, koji su pucali na saobraćajnu policiju. Prema prvim informacijama sa terena, u tom obračunu, jedan policajac je od posledica ranjavanja preminuo, dok je drugi pripadnik MUP-a zadobio teške telesne povrede, ali je u stabilnom stanju", kazao je za Rinu izvor upoznat sa slučajem.

Kako se navodi jedno lice je lišeno slobode na licu mesta, dok se za drugim intezivno traga. U potragu su uključene i helikopeterske jedinice MUP-a.
 

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

14 h

Podeli: