Svet 4

15.07.2024.

11:24

Tramp objavio sve detalje: Ovo je tajna reči koje su šokirale svet VIDEO

Donald Tramp, u intervjuu za "Washington Examiner" kazao je da ga je od smrti spasilo to što se okrenuo od gomile kako bi pogledao ekran koji prikazuje podatke koje je koristio u svom govoru. Otkrio je i zašto je tražio cipele nakon napada.

Izvor: B92.net

Tramp objavio sve detalje: Ovo je tajna reči koje su šokirale svet VIDEO
Profimedia

Podeli:

"Retko odvraćam pogled od gomile. Da nisam to učinio u tom trenutku, pa, danas ne bismo razgovarali, zar ne?", dodao je aktuelni republikanski kandidat za predsednika SAD-a.

U razgovoru s "Washington Examinerom", pozvao se i na Boga i naveo kako je upravo zbog njega spašen.

Bivši predsednik SAD Donald Tramp, nekoliko minuta pošto je 20-godišnji napadač pucao na njega tokom mitinga u Pensilvaniji, rekao je agentu Tajne službe koji ga je pozvao da krene sa govornice, "Čekajte da uzmem cipele", a sada je objasnio i zašto.

Rekao je da su agenti intervenisali tako odlučno i žestoko da su mu cipele spale s nogu i tako objasnio zašto se na snimku tokom i posle pucnjave, dok su agenti pokušavali da ga odvedu sa bine, može čuti kako on kaže: "Sačekajte, želim da uzmem svoje cipele".

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: