Svet 0

14.07.2024.

15:15

Jezivi detalji: Policija bila upozorena? VIDEO

Jedan očevidac tvrdi da je upozorio policajce i rekao im da je video napadača kako se kreće po krovu zgrade nekoliko trenutaka pre pokušaja ubistva bivšeg predsednika Donalda Trampa na mitingu u Batleru, u Pensilvaniji.

Izvor: Tanjug

Jezivi detalji: Policija bila upozorena? VIDEO
Tanjug/AP Photo/Gene J. Puskar

Podeli:

Ben Mejser je bio uz liniju ograde kada je video kako se "nepoznata osoba pomera sa krova na krov", preneo je CNN.

"Ja sam rekao da je neko na krovu. Kada sam se okrenuo da se vratim tamo gde sam bio, počela je pucnjava, a onda je nastao haos i svi smo pobegli. To bi bilo to", rekao je Mejser za lokalni radio KDKA.

Vlasti su identifikovale napadača na Donalda Trampa kao 20-godišnjeg Tomasa Metjua Kruksa, kojeg su agenti Tajne službe ubili na licu mesta nakon pucnjave.

Dosadašnjom istragom je utvrđeno da je napadač pucao sa ravnog krova objekta koji je bio udaljen između 120 i 150 metara od bine na kojoj je Tramp govorio pred okupljenom masom simpatizera.

Stručnjaci za sprovođenje zakona postavljaju brojna pitanja u vezi sa neobezbeđenim krovom sa kog je napadač pucao na Trampa.

Dva bivša agenta FBI izrazila su iznenađenje da krov na kome je naoružani napadač ispalio više hitaca nije bio obezbeđen s obzirom na to koliko je bio blizu bine gde je Tramp govorio pristalicama.


 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: