Svet 0

14.07.2024.

3:59

Prve reči Trampa posle atentata: "Čuo sam... Bože..."

Nekadašnji predsednik SAD Donald Tramp oglasio se posle atentata na njega tokom predizbornog mitinga u Pensilvaniji.

Izvor: B92.net

Prve reči Trampa posle atentata: "Čuo sam... Bože..."
Tanjug/AP /Gene J. Puskar

Podeli:

"Želim da se zahvalim Tajnoj službi Sjedinjenih Država i celoj policiji za njihovu brzu reakciju na pucnjavu koja se upravo dogodila u Batleru u Pensilvaniji. Ono što je najvažnije, želim da izrazim saučešće porodici poginulog na mitingu, kao i porodici još jedne osobe koja je teško povređena", naveo je Tramp na društvenoj mreži "Truth social"

"Neverovatno je da se takav čin može desiti u našoj zemlji. Za sada se ništa ne zna o strelcu, koji je sada mrtav. Pogođen sam metkom koji mi je probio gornji deo desnog uha. Odmah sam znao da nešto nije u redu u tome što sam čuo fijuk, pucnje i odmah osetio kako metak probija kožu. Bilo je dosta krvarenja, pa sam tada shvatio šta se dešava. Bože blagoslovi Ameriku!", dodao je.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: