Svet 0

03.07.2024.

9:30

IDF: Ubijeno 900

Načelnik generalštaba izraelske vojske Herci Halevi izjavio je danas da su izraelske snage od početka kopnene operacije u Rafi, na jugu Pojasa Gaze, ubile 900 pripadnika Hamasa.

Izvor: Tanjug

IDF: Ubijeno 900
Profimedia

Podeli:

Halevi je to rekao tokom posete naprednom logističkom centru uspostavljenom u Pojasu Gaze gde je razgovarao sa komandantima i vojnicima, preneo je portal Israel National News.

Halevi je istakao da Izrael ima cilj da uništi infrastrukturu i podzemne tunele Hamasa u Rafi.

Inače, IDF je trenutno fokusiran na uništavanje druge militantne grupe Hezbolah, koja je stacionirana u Libanu, a prema poslednjim izveštajima, izraelski borbeni avioni napali su tokom noći lokacije Hezbolaha u južnom Libanu.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Doneta odluka – gotovo je: Kino, šta ćeš sad?

Evropska komisija (EK) objavila je danas da je u skladu sa najavom iz juna uvela privremene više carine na uvoz električnih vozila (EV) iz Kine, istovremeno naglasivši da razgovori sa Pekingom o rešenju cele situacije i dalje traju.

16:53

4.7.2024.

1 d

Svet

Sprema se haos? Ukrajina odbija

Ukrajina neće produžavati gasni sporazum sa Rusijom izjavio je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski i dodao da su u toku pregovori o slanju prirodnog gasa iz Azerbejdžana u Evropsku uniju.

9:39

4.7.2024.

1 d

Podeli: