Svet 0

01.07.2024.

11:46

Porodica ne da Bajdenu da se povuče: Nije on kriv, loše su ga spremali za Trampa

Porodica predsednika Sjedinjenih Država je rekla Džou Bajdenu da ostane u trci za drugi mandat uprkos katastrofalnom učinku u debati.

Izvor: aljazeera

Porodica ne da Bajdenu da se povuče: Nije on kriv, loše su ga spremali za Trampa
Profimedia

Podeli:

Neki članovi porodice kritikovali su kako ga je njegovo osoblje pripremilo za prošlonedeljni obračun protiv Donalda Trampa.

Bajden je nedelju proveo u Kemp Dejvidu, predsedničkom domu u Merilendu, sa prvom damom Džil Bajden, njegovom decom i unucima.

Iako je njegova porodica bila svesna koliko je 81-godišnjak loše "ispao" protiv Trampa, oni takođe smatraju da je on i dalje najbolji kandidat koji će pobediti republikanca i da je sposoban da obavlja posao predsednika još četiri godine, prenosi Asošiejted pres, pozivajući se na ljude koji su tražili da ostanu anonimni.

Džil Bajden i njegov sin Hanter, ljudi koje on najviše sluša na svetu, bili su među najglasnijim u protivljenju da se povuče iz kandidature, dodaje AP.

Njujork tajms, citirajući ljude upoznate sa situacijom, takođe je preneo da je porodica tražila od Bajdena da ostane u trci i nastavi da se bori. List navodi da su neki članovi porodice privatno izrazili ogorčenje zbog toga kako ga je njegovo osoblje pripremilo za događaj u četvrtak uveče.

Pozivi Bajdenu da se povuče nastavili su se od četvrtka kada je američki predsednik delovao ukočen, zbunjen i povremeno davao konfuzne odgovore.

 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Državni udar u Ukrajini? Oglasili su se

Ukrajinska služba bezbednosti i Kancelarija državnog tužioca saopštavaju da su aktivisti prošle nedelje planirali provokacije u glavnom gradu Kijevu i da zauzmu parlament i formiraju privremenu vladu.

16:14

1.7.2024.

1 d

Društvo

MUP se hitno oglasio: Katastrofa stiže u Srbiju

Ministarstvo unutrašnjih poslova, Sektor za vanredne situacije, izdao je upozorenje za Mionicu, večeras i sutra, za pojavu grmljavinskih nepogoda sa gradom, olujnim vetrom i velikom količinom padavina za kratko vreme.

13:50

1.7.2024.

1 d

Podeli: