Svet 1

27.06.2024.

15:29

Nizak udarac Trampa; On pada, pada i pada... VIDEO

Uoči večerašnje, ključne, debate dva kandidata za američke predsedničke izbore, jedan od njih, Donald Tramp, objavio je zanimljiv video.

Izvor: B92.net

Nizak udarac Trampa; On pada, pada i pada... VIDEO
Tanjug/AP Photo

Podeli:

Naime, jedna od najbitnijih stvari oko koje se širom SAD vodi oštra polemika je "kognitivna sposobnost" aktuelnog američkog predsednika Džozefa Bajdena, odnosno oko pitanja da li je vremešni Bajden uopšte sposoban za još jedan mandat na čelu zemlje.

Demokratski kandidat je, podsetimo, previše puta nerazgovetno izgovarao reči, brkao sagovornike i goste, pa čak i strane sveta, kretao u pogrešnom pravcu, "zaledio se", izgledao potpuno izgubljen u vremenu i prostoru…

Takođe, Bajden je i padao više puta, pa i kada se peo uz stepenice idući ka ulazu u predsednički avion.  

Njegov protivkandidat, nekadašnji predsednik SAD, iskoristio je taj momenat uoči večerašnje debate i na društvenoj mreži "Truth social", bez napisane reči, postavio dva spojena snimka, na kojima se uz stepenice penju Bajden i on.

Bajden, logično pada, pada i opet pada, dok se Tramp samouvereno penje do ulaza u avion.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom Rusijo"

Nemačka je u petak, u Štadeu kod Hamburga, počela izgradnju prvog od tri planirana kopnena terminala za prijem tečnog prirodnog gasa.

16:00

29.6.2024.

1 d

Svet

Udar na Ruse: Uništen S-500?

Ukrajinske snage su možda pogodile najnoviji ruski sistem protivvazdušne odbrane S-500 koristeći rakete ATACMS koje su isporučile SAD, izvestio je ukrajinski novinar.

9:12

29.6.2024.

1 d

Podeli: