Svet 0

26.06.2024.

20:13

Zatvorenik greškom pušten iz zatvora; Policija na nogama

Čovek koji je čekao suđenje po optužbi za teško ubistvo greškom je ove nedelje pušten iz okružnog zatvora u Ohaju zbog administrativne greške, saopštile su vlasti.

Izvor: Tanjug

Zatvorenik greškom pušten iz zatvora; Policija na nogama
Shutterstock/Daniel Tadevosyan

Podeli:

U utorak je izdata poternica za Amarionom Sandersom (22) iz ​​Klivlenda, koji je zadržan u zatvoru u okrugu Kajahoga uz kauciju od milion dolara.

On je greškom pušten na slobodu u ponedeljak nakon što su odbačene optužbe protiv čoveka u nepovezanom predmetu, a broj sudskog predmeta tog optuženog je pogrešno unet, prenosi Asošiejted pres.

Suđenje Sandersu je trebalo da počne 19. avgusta. On je optužen za teško ubistvo u vezi sa pucnjavom u Klivlendu u septembru 2023. godine.

Njegov advokat nije odmah odgovorio na zahtev za komentar u sredu. Brojne okružne, državne i savezne agencije za sprovođenje zakona uključene su u potragu za Sandersom.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: