Svet 0

25.06.2024.

16:55

Izraelske snage bezbednosti uhapsile 24 osumnjičena na Zapadnoj obali

Izraelske snage bezbednosti uhapsile su 24 osumnjičena i otkrile zalihe oružja tokom antiterorističkih racija na Zapadnoj obali, saopštila je izraelska vojska.

Izvor: Tanjug

Izraelske snage bezbednosti uhapsile 24 osumnjičena na Zapadnoj obali
Profimedia

Podeli:

U saopštenju Izraelskih odbrambenih snaga (IDF) navodi se da je 14 osumnjičenih uhapšeno tokom noći u izbegličkom kampu Balata u blizini Nablusa, gde su vojnici, takođe, zaplenili oružje i uništili eksploziv koji su pronašli, preneo je Tajms of Izrael.

U drugim incidentima tokom noći, IDF je navela da su naoružani napadači otvorili vatru na vojno vozilo na severu Zapadne obale, pri čemu nije bilo povređenih.

Vojnici su pretraživali područje u potrazi za napadačima Vojska je, takođe, navela da su neredi izbili u Ramali nakon hapšenja osumnjičenog, pri čemu su vojnici koristili opremu za razbijanje demonstracija jer su okupljeni bacali kamenice na njih.

Prema navodima IDF, oko 4.150 osumnjičenih uhapšeno je na Zapadnoj obali od 7. oktobra, od čega oko 1.750 pripadnika Hamasa.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Državni udar u Ukrajini? Oglasili su se

Ukrajinska služba bezbednosti i Kancelarija državnog tužioca saopštavaju da su aktivisti prošle nedelje planirali provokacije u glavnom gradu Kijevu i da zauzmu parlament i formiraju privremenu vladu.

16:14

1.7.2024.

1 d

Društvo

MUP se hitno oglasio: Katastrofa stiže u Srbiju

Ministarstvo unutrašnjih poslova, Sektor za vanredne situacije, izdao je upozorenje za Mionicu, večeras i sutra, za pojavu grmljavinskih nepogoda sa gradom, olujnim vetrom i velikom količinom padavina za kratko vreme.

13:50

1.7.2024.

1 d

Podeli: