Svet 4

23.06.2024.

19:00

Objavljen novi, strašan snimak iz Dagestana: Napadači idu po ulici i pucaju VIDEO

Kako je podelio ukrajinski kanal "Kanal 5" na X platformi, napadači koji su danas otvorili vatru u Dagestanu viđeni su kako pucaju na ulici, dok jedan od napadača ulazi u policijski automobil i pretura po stvarima.

Izvor: Blic.rs

Objavljen novi, strašan snimak iz Dagestana: Napadači idu po ulici i pucaju VIDEO
Profimedia

Podeli:

Danas je došlo do napada na crkvu i sinagogu u gradu Derbentu, u Republici Dagestan, saopštila je šef pres-službe Ministarstva unutrašnjih poslova Dagestana, Gajana Garieva, dok je došlo i do napada u Mahačkali, kako navodi "Ria Novosti", gde su nepoznate osobe pucale na saobraćajnu policiju, u napadu ima više ranjenih.


"U pucnjavi između nepoznatih napadača i ruskih bezbednosnih snaga u Mahačkali (Dagestan) poginulo je 5 policajaca, dok je 9 ranjeno", navodi se ispod podeljenog videa.

Kako prenose tamošnji mediji, ubijene su i dve osobe u crkvi.

"Prema informacijama iz dežurnog odeljenja Ministarstva unutrašnjih poslova Dagestana, oko 18 časova (što se poklapa sa moskovskim vremenom) u Derbentu, nepoznate osobe su iz automatskog oružja pucale na sinagogu i crkvu", rekla je Gajana Garieva.

Kako tvrde na društvenim mrežama, napadači su podmetnuli požar u sinagogi nakon napada.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom Rusijo"

Nemačka je u petak, u Štadeu kod Hamburga, počela izgradnju prvog od tri planirana kopnena terminala za prijem tečnog prirodnog gasa.

16:00

29.6.2024.

1 d

Svet

Udar na Ruse: Uništen S-500?

Ukrajinske snage su možda pogodile najnoviji ruski sistem protivvazdušne odbrane S-500 koristeći rakete ATACMS koje su isporučile SAD, izvestio je ukrajinski novinar.

9:12

29.6.2024.

1 d

Svet

Sledi haos? Objavljeno: "Vodićemo veće ratove"

Svet čekaju "ratovima za hranu" jer su geopolitičke tenzije izazvale porast protekcionizma usred zabrinutosti zbog smanjenja zaliha, smatra jedan od najvećih svetskih trgovaca poljoprivrednim proizvodima "Olam Agri".

10:06

29.6.2024.

1 d

Podeli: