Svet 0

14.06.2024.

23:28

Pucnjava u supermarketu u Grčkoj: Ima mrtvih; "Mislili smo da je teroristički napad" VIDEO

Jedna osoba je ubijena, dok je druga ranjena u vatrenom okršaju koji se dogodio danas u supermarketu na obali Mutsopulosa u Pireju u Grčkoj, a sada su osvanuli i snimci sa lica mesta gde se krvavi pir i dogodio.

Izvor: telegraf

Pucnjava u supermarketu u Grčkoj: Ima mrtvih; "Mislili smo da je teroristički napad" VIDEO
Foto: Shutterstock/Jose HERNANDEZ Camera 51

Podeli:

Kako grčki mediji prenose, oružani sukob između trojice državljana Turske dogodio se pred uplašenim očima kupaca i zaposlenih. Kako su očevici incidenta ranije reki čula su se dva pucnja, a onda su svi počeli da beže.

"Čuli smo dva pucnja, videli zaposlene kako izlaze i pozivaju policiju, a mušterije trče u panici. Uplašili smo se, mislili smo da je možda u pitanju teroristički napad", rekli su tada očeviciIako se prvobitno sumnjalo da je došlo do obračuna dvojice Kurda, ispostavilo se da su se sukobila trojica državljana Turske.

Nakon incidenta izvršilac je pokušao da pobegne, međutim ljudi iz policajci su ga pronašli u blizini prodavnice i uhapsili su ga. Privedena je još jedna osoba iz supermarketa.

Motiv zločina u ovom trenutku nije poznat. Policija istražuje odnos počinioca sa žrtvama, kako bi shvatili šta je prethodilo krvavom piru. 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: