Svet 3

30.05.2024.

23:48

Oglasio se Tramp: Burna reakcija na presudu, evo šta je rekao

Bivši američki predsednik i od danas i jedini osuđivani predsednik u istoriji Amerike Donald Tramp kratko je prokomentarisao presudu porotnika koji su većali dva dana, pre nego što su ga proglasili krivim za 34 tačke optužbe.

Izvor: Blic

Oglasio se Tramp: Burna reakcija na presudu, evo šta je rekao
Tanjug/Steven Hirsch/New York Post via AP, Pool

Podeli:

"Ovo je bilo namešteno, sramotno suđenje. Prava presuda će biti 5. novembra od strane naroda", rekao je Tramp kratko, vidno uznemiren, podsećajući na očekivane predsedničke izbore u Americi u novembru ove godine.

Kako javljaju američki mediji, Tramp je nakon čitanja presude, vidno uznemiren i crven u licu, napustio sudnicu.

"Nismo uradili ništa loše. Ja sam nevin čovek. Ljudi znaju šta se ovde dogodilo", dodao je.

Tramp je takođe dodao da krivi Bajdenovu administraciju zbog suđenja.

"Sve je u našoj zemlji trenutno nameštaljka. Ovo je uradila Bajdenova administracija da bi ranila ili povredila političkog protivnika", dodao je.

Ipak, Tramp se tu nije zaustavio.

"Nastavićemo da se borimo, borićemo se do kraja i pobedićemo jer je naša zemlja otišla dođavola. Nemamo istu zemlju, imamo podeljeni nered. Borićemo se za naš Ustav, ovo odavno nije gotovo", rekao je ispred sudnice na Menhetnu.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Stiže velika promena u bankama

S poslednjim danom juna ističe rok od godinu dana tokom kojeg su banke u Hrvatskoj sa svojim klijentima koji imaju prećutno prekoračenje na računima trebalo da ugovore novo, dopušteno prekoračenje u istom iznosu.

14:10

30.6.2024.

1 d

Podeli: