Svet 0

29.05.2024.

8:20

Bivši gradonačelnik Južne Dakote nakon ženinih reči izašao iz kuće i ubio tri osobe

Bivši advokat i nekadašnji gradonačelnik Sentervila u Južnoj Dakoti osuđen je za ubistvo tri osobe u tom gradu i određena mu je kaucija od milion dolara u gotovini po tri tačke optužnice za prvostepeno ubistvo.

Izvor: Tanjug

Bivši gradonačelnik Južne Dakote nakon ženinih reči izašao iz kuće i ubio tri osobe
Shutterstock/ALDECA studio

Podeli:

Ovo je saopštio je državni tužilac Južne Dakote Marti Džekli. 

Žrtve su dva brata, starosti 26 i 21 godinu i 35-godišnji muškarac. Ostrem je radio u policiji više od dve decenije u Vajomingu i Južnoj Dakoti, a bio je gradonačelnik Sentervila pre oko deceniju i po, prenosi Asošiejted pres.

U saopštenju se navodi se da je muškarac u Sentervilu pozvao policiju u 21.44 po lokalnom vremenu u ponedeljak da prijavi da je njegovog brata upucao "čovek sa druge strane ulice" i da se napadač vratio kući.

Pozivalac je još bio na telefonu sa dispečerom kada je rekao da je i on upucan, a zatim je prestao da govori. Policajci su potom otišli ​​u kuću odakle je upućen poziv i pronašli sve tri žrtve.

Ostrem je ubrzo uhapšen, a kod njega su pronađeni puška AR i pištolj, navodi se u dokumentu.

Ostremova supruga rekla je policiji da ju je komšija po imenu Pol seksualno napao u četvrtak, a za napad je rekla Ostremu u ponedeljak uveče, navodi se u dokumentu. Ona je rekla da je Ostrem "ustao i pobesneo izašao iz kuće".

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Stiže velika promena u bankama

S poslednjim danom juna ističe rok od godinu dana tokom kojeg su banke u Hrvatskoj sa svojim klijentima koji imaju prećutno prekoračenje na računima trebalo da ugovore novo, dopušteno prekoračenje u istom iznosu.

14:10

30.6.2024.

1 d

Svet

Državni udar u Ukrajini? Oglasili su se

Ukrajinska služba bezbednosti i Kancelarija državnog tužioca saopštavaju da su aktivisti prošle nedelje planirali provokacije u glavnom gradu Kijevu i da zauzmu parlament i formiraju privremenu vladu.

16:14

1.7.2024.

20 h

Podeli: