Svet 0

20.05.2024.

10:43

Pojavio se novi snimak: Helikopter smrskan, stvari razbacane VIDEO

Objavljen novi snimak srušenog helikoptera u kom su bili iranski predsednik, ministar spoljnih poslova i još nekoliko zvaničnika.

Izvor: Novosti, Telegraf

Pojavio se novi snimak: Helikopter smrskan, stvari razbacane VIDEO
Tanjug/Azin Haghighi, Moj News Agency via AP

Podeli:

Helikopter se srušio u nedelju na severozapadu zemlje, a spasilačke ekipe su tek rano jutros locirale olupinu i pronašli tela.

Iranska državna televizija objavila je snimke na kojima se vidi kako spasilačke ekipe na nosilima nose telo prekriveno ćebetom, a sada su objavili snimak na kojem novinar iranske državne agencije stoji kraj olupine.

Dok radi uključenje, svuda okolo vide se razbacane stvari putnika.

Podsetimo, državna novinska agencija IRNA je ranije navela da su u helikopteru, osim predsednika Raisija i ministra Amir-Abdolahijana bili i ajatolah Mohamed Ali Al-e Hašem, imam za molitve petkom u gradu Tabrizu i general Malek Rahmati, guverner iranske provincije Istočni Azerbejdžan.

Poginuo je i komandant jedinice za zaštitu predsednika Sardar Sejed Mehdi Musavi, kao i određeni broj telohranitelja i posade helikoptera koji još nisu imenovani.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Doneta odluka – gotovo je: Kino, šta ćeš sad?

Evropska komisija (EK) objavila je danas da je u skladu sa najavom iz juna uvela privremene više carine na uvoz električnih vozila (EV) iz Kine, istovremeno naglasivši da razgovori sa Pekingom o rešenju cele situacije i dalje traju.

16:53

4.7.2024.

1 d

Svet

Sprema se haos? Ukrajina odbija

Ukrajina neće produžavati gasni sporazum sa Rusijom izjavio je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski i dodao da su u toku pregovori o slanju prirodnog gasa iz Azerbejdžana u Evropsku uniju.

9:39

4.7.2024.

1 d

Podeli: