Svet 0

15.05.2024.

11:32

Četvorogodišnjak sam u kombiju obdaništa satima mirno čekao da ga neko nađe

Jedan četvorogodišnjak je sam, zaboravljen u kombiju obdaništa u Atini, sedam sati mirno čekao da ga neko nađe.

Izvor: Beta

Četvorogodišnjak sam u kombiju obdaništa satima mirno čekao da ga neko nađe
tanitost/Shutterstock

Podeli:

Kombi je u ponedeljak, kao i svakog radnog dana, dovezao petoro dece do obdaništa, ali vozač i pratilac nisu primetili da je izašlo samo četvoro, a da je na jednom od sedišta zadremao mali dečak, te je ostao u kombiju.

Vozač je odvezao kombi na parking i otišao, piše danas atinska RTV SKAI.

Četvorogodišnjak se potom probudio i nekako izašao iz kombija, ali je video da je na nepoznatom mestu, te se vratio na svoje sedište. Vezao je sigurnosni pojas kako je naučio, izvadio knjigu iz torbe i čitao čekajući da, kako je očekivao, ipak stigne do obdaništa, a kaže i da je neko vreme spavao.

Nađen je sedam sati kasnije kada je popodne vozač došao da preveze decu iz obdaništa kući. Tek potom su roditelji dečaka saznali šta je bilo s njihovim sinom.

Slučaj zaboravljenog dečaka je danas objavio Jorgos Hutumadis, predsednik Udruženja roditelja Drugog vrtića opštine Kifisija, ali nije rekao šta je urađeno da se to ne bi ponovilo.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: