Svet 0

27.04.2024.

21:25

Kandidatkinja za potpredsednicu SAD priznala: Dala sam nalog da ubiju Cvrčka (psa), ubila sam i kozu

Kristi Noem, republikanska kandidatkinja za potpredsednicu SAD i guvernerka Južne Daklote, branila se od napada demokrata koji su je optužili da je dala nalog da se na njenoj porodičnoj farmi ubije pas.

Izvor: Tanjug

Kandidatkinja za potpredsednicu SAD priznala: Dala sam nalog da ubiju Cvrčka (psa), ubila sam i kozu
Tanjug/AP Photo/Jeff Dean

Podeli:

Noemova je u neobjavljenim memoarima, čije je odlomke prvi objavio londonski Gardijan, opisala ubistvo psa zvanog Cvrčak, navodeći da je "mrzela tu životinju", a potom je potvrdila i da je ubila kozu, prenosi Ju-Es-Ej Tudej.

Noem je izjavila da je pas napadao i jeo kokoške sa komšijskog imanja, da se ponašao kao "obučeni ubica" i bio "opasan za svakoga sa kim je dolazio u kontakt".

"Shvatila sam da moram da ga eliminišem", navodno je napisala u svojim memoarima Kristi Noem.

Nacionalni komitet Demokratske stranke oglasio se povodom ovih navoda, ocenivši ih kao "užasujuće i uznemirujuće", ali pokušao je i da ih upotrebi kao diskvalifikaciju Noemove uoči predsedničkih izbora u novembru ove godine.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Stiže velika promena u bankama

S poslednjim danom juna ističe rok od godinu dana tokom kojeg su banke u Hrvatskoj sa svojim klijentima koji imaju prećutno prekoračenje na računima trebalo da ugovore novo, dopušteno prekoračenje u istom iznosu.

14:10

30.6.2024.

1 d

Svet

Državni udar u Ukrajini? Oglasili su se

Ukrajinska služba bezbednosti i Kancelarija državnog tužioca saopštavaju da su aktivisti prošle nedelje planirali provokacije u glavnom gradu Kijevu i da zauzmu parlament i formiraju privremenu vladu.

16:14

1.7.2024.

20 h

Podeli: