Region 0

24.10.2024.

11:32

Provalio u stan i izvadio bombu; Pretio sinovima i bivšoj ženi da će ih ubiti, deca u panici istrčala iz stana

Okružno tužilaštvo u Istočnom Sarajevo predložilo je Osnovnom sudu u Sokocu da odredi pritvor muškarcu čiji su inicijali C.B. koji je u Palama pijan provalio u stan, te pretio bivšoj supruzi B.C. i sinovima da će ih ubiti.

Izvor: Blic.rs

Provalio u stan i izvadio bombu; Pretio sinovima i bivšoj ženi da će ih ubiti, deca u panici istrčala iz stana
EPA/FEHIM DEMIR

Podeli:

Muškarac je osumnjičen da je 21. oktobra uveče, osim što je pretio članovima porodice, iz džepa izvadio bombu, nakon čega su deca i B. C. istrčali iz stana, piše Srna, a prenosi Srpskainfo.

Osumnjičeni je sustigao bivšu suprugu na stepeništu gde je fizički napao, te joj uzeo telefon, nakon čega je seo u automobil i odvezao se, saopšteno je iz Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

Na teret mu je stavljeno da je time prekršio mere zabrane koje mu je izrekao Osnovni sud u Sokocu, i to zabranu približavanja C. B. na udaljenosti od 200 metara, zabranu komunikacije sa C. B. u trajanju od dve godine, kao i mjeru bezbednosti koja se odnosi na udaljenje iz zajedničkog domaćinstva u trajanju od dve godine.

Osumnjičenom je pritvor predložen zbog bojazni da će ponoviti izvršenje istog krivičnog dela ili da će učiniti drugo krivično delo za koje se može izreći kazna zatvora od tri godine ili teža.

Muškarcu C. B. je na teret stavlja krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Iz prodaje se povlači pašteta

Agencija za kontrolu hrane BiH potvrdila je danas da se iz prodaje povlači "Argeta kokošija pašteta" čiji rok trajanja ističe 10. septembra 2027. godine, zbog moguće nadutosti ambalaže.

17:01

22.10.2024.

1 d

Podeli: