Region 2

15.10.2024.

11:19

Kakva bruka Crnogoraca; Avion pun fudbalera kruži li, kruži

Nesvakidašnja situacija dogodila se na podgoričkom aerodromu, kada je avion u kom su bili fudbaleri reprezentacije Crne Gore, kružio oko aerodroma 40 minuta.

Izvor: RTCG

Kakva bruka Crnogoraca; Avion pun fudbalera kruži li, kruži
Shutterstock/Jetstream Rider

Podeli:

Kako pišu crnogorski mediji, fudbaleri Crne Gore i delegacija koja se sa njima vraćala iz Kardifa, bila je u avionu bugarske kompanije "BH air" koji je morao da kruži na nebu iznad Herceg Novog  jer Aerodrom Podgorica, osim u letnjem periodu, ne radi pre 5.30.

Tako je bilo nemoguće da avion uopšte sleti.

Zbog toga je i čarter let iz Kardifa planiran tek u 1.30 po lokalnom vremenu (2.30 po našem), a odmah po završetku ukrcavanja je kapetan javio da će avion u vazduhu biti dva sata i 20 minuta, prenosi RTCG.

I umesto da se sleti nešto pre 5 časova, avion se prizemljio tačno u 5.31 čas.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Stiže ledeni udar: Zavejaće sneg

Istočnu Evropu zahvatilo je veoma jako zahlađenje, a prodor ledene vazdušne mase usledio je iz Sibira. Na udaru ovog vrlo hladnog talasa naći će veći deo evropskog dela Rusije.

10:45

14.10.2024.

1 d

Svet

Počinje rat? Vojska dobila naređenje: Pucajte...

Severnokorejske vlasti izdale su naređenje artiljerijskim jedinicama u blizini granice sa Južnom Korejom da budu spremne da otvore vatru na dronove koji nose letke i pakete pomoći sa Juga, prenela je danas državna novinska agencija KCNA.

18:16

13.10.2024.

1 d

Podeli: