Region 0

30.09.2024.

10:23

Velika akcija crnogorske policije: Uhapšena velika grupa lopova

Inspektori Regionalnog centra bezbednosti "Centar" – Odeljenja bezbjednosti Podgorica, su preduzimajući mere i radnje usmerene na rasvetljavanje krivičnih dela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, procesuirali četiri lica zbog krađa.

Izvor: RINA

Velika akcija crnogorske policije: Uhapšena velika grupa lopova
RINA

Podeli:

"Policijski službenici su Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici podneli krivičnu prijavu protiv lica Š.S.(32) zbog sumnje da je izvršio krivično delo krađa na štetu pravnog lica iz Podgorice, na način što je sa gradilišta ovog pravnog lica otuđio 54 komada raznih alu profila, a isti je u pokušaju udaljenja sa gradilišta, sprečen od strane policijskih službenika," potvrdjeno je za RINU u UP Crne Gore.

Protiv lica N.D.(35) Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, podneta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo krađa na štetu JU OŠ "Božidar Vuković Podgoričanin", na način što je podesnim alatom demontirao a zatim i odneo spoljnu jedinicu klima uređaja koji je kasnije prodao nepoznatom licu.

"Službenici Odeljenja bezbjednosti Podgorica su podnijeli krivčnu prijavu protiv maloljetnog lica zbog sumnje da je izvršio krivično delo krađa na štetu jednog lica na način što je iz ulaza zgrade gde oštećeni živi otuđio biciklo a zatim se udaljio u napoznatom pravcu. Kod njega su policijski službenici pronašli još jedno biciklo za koje se utvrđuje vlasništvo," kažu u UP.

Takođe, policijski službenici su protiv lica B.S.(21) Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici podneli krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo krađa na štetu jednog lica na način što je iz putničkog motornog vozila oštećenog otuđio mobilni telefon marke "Xiaomi" a zatim se udaljio u nepoznatom pravcu. Mobilni telefon je pronađen i vraćen vlasniku.

Lice B.S. se nalazi u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija zbog izvršenih više krivičnih dela iz oblasti imovinskog kriminaliteta.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Pao sneg: Nevreme ide ka Srbiji

Prethodnih dana snažan ciklon sa zapada Evrope premeštao se preko severa kontinenta, dalje na istok, a u sklopu njega i veoma izražen hladni front.

19:35

29.9.2024.

20 h

Podeli: