Region 0

26.09.2024.

15:20

Jezivo: Ubijena devojčica; Osumnjičeni živeo u krugu porodice

Devojčica (12) pronađena je mrtva u Mađarskoj, a pre nego što je ubijena je najverovatnije i silovana, sumnja se da je dete ubio D. B. (32) koji je živeo u kući sa porodicom devojčice.

Izvor: Telegraf.rs

Jezivo: Ubijena devojčica; Osumnjičeni živeo u krugu porodice
EPA-EFE/Peter Komka HUNGARY OUT

Podeli:

Mala Rebeka nestala je u selu Tisarad, a baka je u subotu 22. septembra nestanak prijavila policiji. Baka je rekla da se devojčica dan pre povredila kod kuće i da je prijatelj porodice otišao da je odvede kod lekara, ali se nisu vratili kući.

Policija je krenula u opsežnu potragu za Rebekom, i nekoliko sati kasnije ispitali su D. B., koji je devojčicu odveo kod lekara. On je tada policiji ispričao da su njih dvoje u vezi, te da su otišli u šetnju nakon lekara.

Ispričao je kako su otišli u šumu, da su se posvađali i da ju je u naletu besa zadavio i ostavio. Policija je otrčala do šume i tamo su zatekli beživotno telo devojčice.

Rebekina baka i dalje je u šoku. Ne veruje da njene unuke više nema.

"Njoj se ekser zario u nogu i morala je da ode u bolnicu da je previju. Pozvala sam njega da vidim gde su jer se nisu vratili kući, a onda ga je policija našla. Sa mojom Rebekom sam imala divan odnos, kao i sa ostalim unucima. Puno vremena je provodila sa mnom. Poslednji put smo pričale tog jutra kada je nestala. Pitala me je za džemper pre nego što je otišla. Nikad nije pominjala da joj se ovaj nabacivao. Sve sad gledam na kapiju, da vidim hoće li naići", priča baka Marija za Blikk.

Majka ubijene devojčice Marija Baloh otišla je u šumu gde su našli Rebekino telo. Kada je videla gde je devojčica ubijena, samo je neutešno jecala.

"Moj život nema smisla. Čula sam da ju je silovao pre nego što ju je zadavio. Tražila sam svoju devojčicu. Išla sam kroz šumu sve do bolnice, ali je nisam videla. Taj čovek koji ju je ubio je bivši zet mog partnera. Živeo je sa nama mesecima. Kada smo u subotu mi došli kući, rekao je da ne zna gde je Rebeka, da ju je odveo do autobusa. Bio je veoma nervozan. Tada sam posumnjala da joj je nešto uradio. Tražila sam mu da sa mnom ode u policiju, ako nema šta da krije, a tada je on poludeo. Ma koja crna veza, gde dete sa čovekom u vezi", ispričala je neutešna majka.

Marija je ispričala da je D. B. uvek bio miran i da se nikad nije prepirao sa decom, već se sa njima igrao kao da su njegova. Navodi da sa sestrom njenog partnera ima decu, ali da nakon razvoda nije sa njima u kontaktu. Marija ističe da je D. B. do pre nekoliko meseci živeo kod brata, a onda se doselio kod njih.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Šolc ugasio snove EU

Neprijateljstvo Olafa Šolca prema Unikreditovom preuzimanju Komercbanke znak je da će panevropska integracija ostati nedostižna, piše Politiko.

13:35

25.9.2024.

1 d

Podeli: