Region 0

31.08.2024.

23:41

Ubijena žena u Gradačcu: Policija uhapsila osumnjičenog, traga se za još jednom osobom VIDEO

Večeras je u naselju Požarike kod Gradačca ubijena žena.

Izvor: Avaz.ba

Ubijena žena u Gradačcu: Policija uhapsila osumnjičenog, traga se za još jednom osobom VIDEO
ArtOlympic/Shutterstock

Podeli:

Prema informacijama, ubijena žena je starije životne dobi. Policija je uhapsila osobu osumnjičenu da je izvršila zločin.Kako Gradačački glas javlja osumnjičeni za ubistvo nisu bili rodbinski ili na neki drugi način povezani s ubijenom ženom. Krivično delo je najverovatnije počinjeno tupim predmetom.

Policiji PU Gradačac stigla dojava da je jedna žena ubijena. Lice koje se dovodi u vezi s navedenim događajem je uhapšeno.

Kako Gradačački glas javlja osumnjičeni za ubistvo nisu bili rodbinski ili na neki drugi način povezani s ubijenom ženom. Krivično delo je najverovatnije počinjeno tupim predmetom.

Prema navodima tamošnjih medija, dve osobe se sumnjiče da su počinile ovaj zločin, a jedna od dve osobe je uhapšena.

Tužilac je izašao na mesto zločina gde se vrši uviđaj, zajedno sa sektorom Kriminalističke policije MUP-a TK i PU Gradačac, saopšteno je iz Operativnog centra MUP-a TK za portal "Avaza".

Samo godinu dana posle nezapamćenog maskra, 11. augusta kada je u Gradačcu Nermin Sulejmanović ubio suprugu Nizamu Hećimović i oca i sina Đengiza i Denisa Ondera, dogodio se novi zločin.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

uživo Kreću na Rusiju?; Odjekuju eksplozije

Rat u Ukrajini – 934. dan. Ukrajinske snage izvele su napade dronovima na Zaporošku oblast i tom prilikom su dva civila poginula, dok je troje ranjeno, saopštio je gubernator oblasti Evgenije Balicki.

22:14

14.9.2024.

1 h

Podeli: