Region 0

06.08.2024.

18:13

Drama u Herceg Novom: Sevali noževi, blokiran deo grada

Pripadnici policije u Herceg Novom uhapsili su tridesetogodišnjeg N. B. iz ovog grada zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanja sigurnosti.

Izvor: RINA

Drama u Herceg Novom: Sevali noževi, blokiran deo grada
Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages

Podeli:

"On se sumnjiči da je 4. avgusta ispred ugostiteljskog objekta u mestu Đenovići, u prisustvu većeg broja lica, stupio u verbalni konflikt sa operativno interesantnim licem N. I., nakon čega mu N. I. zadaje udarac šakom u predelu vilice, usled čega N. B. iz torbice koja mu se nalazila za pojasom vadi nož, i njime zamahuje prema N. I., i u tom trenutku oštećenom licu, koji je pokušavao da razdvoji pomenuta lica u konfliktu, nanosi telesnu povredu – ubodnu ranu u predelu trbuha", potvrđeno je za Regionalnu informativnu novinsku agenciju RINA u policiji.

Dvojica zavađenih mladića otišla su s mesta sukoba, dok je povređeni prebačen u bolnicu.

Ubrzo nakon događaja, službenici Odjeljenja bezbednosti Herceg Novi su blokirali mesto događaja, i prikupili obaveštenja, što je rezultiralo brzom identifikacijom osumnjičenog N. B., koji je nakon kraće potrage pronađen i uhapšen.

Kod njega je u momentu hapšenja pronađen nož.

Protiv N. B. je podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju i on je priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

Preduzimajući dalje mere i radnje po pomenutom događaju, policijski službenici su uhapsili N. I. i protiv njega podneli krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti na štetu N. B. Priveden je Višem državnom tužilaštvu na dalje postupanje.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: