Region 0

23.07.2024.

12:32

Nova drama u Hrvatskoj: Muškarac pretio nožem i sekirom, pa preminuo

Nova drama odigrala se jutros u Hrvatskoj kada je muškarac policajcima pretio nožem i sekirom, a potom je preminuo nakon što su ga savladali.

Izvor: Telegraf.rs

Nova drama u Hrvatskoj: Muškarac pretio nožem i sekirom, pa preminuo
Profimedia

Podeli:

Sve se odigralo jutros oko 7 sati u Velikoj Trnovitici.

Prethodno je policijska stanica Garešnica dobila dojavu da je psihički rastrojen muškarac sišao s traktora na putu i pretio nožem građanima.

"Na mesto događaja je upućeno šest policijskih službenika koji su intervenisali prema muškarcu koji se oglušio na usmeno izdane zapovesti i pretio je policijskim službenicima nožem i sekirom. Kako bi savladali muškarca, policijski službenici primenili su fizičku snagu i sprej i stavili mu sredstva za vezivanje. Prilikom savladavanja otpora koji je muškarac pružao, povređena su dva policijska službenika i jedna policijska službenica", navodi se u saopštenju, prenosi Dnevnik.

Policijski službenici su na mesto događaja pozvali hitnu medicinsku pomoć, a neposredno pre njihovog dolaska muškarcu je pozlilo. Radnici Hitne pomoći su ga reanimirali, ali preminuo je na mestu događaja.

"Sledi sprovođenje kriminalističkog istraživanja kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja", stoji u saopštenju Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

Podsetimo, juče se u Daruvaru dogodio masakr kada je, kako se sumnja, Krešimir P. (51) naoružan ušao u dom za stare i pucao u ljude. U napadu je ubijeno šestoro ljudi, među kojima i njegova majka.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: