Region 2

22.07.2024.

12:23

Poznati detalji užasa u Hrvatskoj: Napadač nakon masakra seo u kafić

Petoro ljudi ubijeno je danas u Domu za starije i nemoćne osobe u Mažuranićevoj ulici u Daruvaru, objavio je mojportal.hr.

Izvor: Mojportal.hr, Jutarnji.hr

Poznati detalji užasa u Hrvatskoj: Napadač nakon masakra seo u kafić
Profimedia

Podeli:

Kako su istakli, muškarac je ušao u Dom za starije i nemoćne osobe i počeo je da puca.

Kako "Jutarnji.hr" nezvanično saznaje, napadač je 1973. godište, i prema nezvaničnim informacijama, učestvovao je u ratu '90ih.

Prema pisanju medija, napadač je u Dom upao s pištoljem, ubio je majku, štićenike, ali i zaposlene.

Zaposleni u obližnjoj radnji u Daruvaru ispričao je za "Dnevnik.hr" da mu je u radnju utrčalo dvoje radnika staračkog doma, jedan sa povređenim okom, a drugi sa metkom u grudnom košu.

Kako je naveo, rekli su mu da je u dom došao čovek i zapucao iz pištolja po korisnicima i radnicima.

Zaposleni u radnji je odmah pozvao Hitnu pomoć, ali i policiju, jer su povređeni prepoznali ubicu i videli da je ušao u obližnji kafić.

"Nazvao sam i policiju i rekao im gde je ubica. Navodno je seo i naručio piće, a pištolj je stavio na sto", rekao je on.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: