Region 8

21.07.2024.

17:24

Jezivo: Auto se survao na plažu punu kupača u Crnoj Gori VIDEO

Danas je u mestu Kostanjica na crnogorskoj obali došlo do neobičnog incidenta kada je beli "reno" parkiran na magistralnom putu završio u moru.

Izvor: Blic.rs

Jezivo: Auto se survao na plažu punu kupača u Crnoj Gori VIDEO
Shutterstock/Anna Kucherova

Podeli:

Video snimak incidenta objavljen je na stranici "Podgorički vremeplov" i pokazuje dramatične trenutke kada kran izvlači automobil sa plaže.

"Vozač automobila nije povukao ručnu kočnicu i ostavio je vozilo u leru. Bez ikakve kontrole, automobil se potom survao niz padinu, prešao plažu punu kupača i završio u moru. Samo pukom srećom niko nije povređen od kupača. Automobil je izvučen kranom", stoji u opisu videa.

Komentari na video snimak na društvenim mrežama brzo su se nizali. Jedan korisnik je napisao: "Suncaš se na plaži, proleti ti auto iznad glave i bućne se u more." Drugi korisnik je dodao ironičan komentar: "Bolje da ga je ostavio u moru!!!"

Ovaj incident je podsetnik na važnost pravilnog parkiranja i osiguranja vozila, posebno na strmim terenima. Na sreću, ovoga puta su izbegnute teže posledice, ali je situacija mogla biti mnogo gora.

Ovo nije prvi put da se sličan incident desi na crnogorskoj obali, te se apeluje na sve vozače da budu oprezni i odgovorni kako bi se izbegle slične nesreće u budućnosti.

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: