Region 0

12.07.2024.

14:46

Knežević nakon što je pala optužnica za terorizam: Nadam se da će odgovarati svi učesnici u montiranju

Predsednik demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević rekao je danas, povodom oslobađajuće presude u predmetu "državni udar", da se nada da će odgovarati svi koji su učestvovali u njegovom montiranju.

Izvor: Tanjug

Knežević nakon što je pala optužnica za terorizam: Nadam se da će odgovarati svi učesnici u montiranju
EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Podeli:

Knežević je na Cetinju rekao da je oslobađajuća presuda u ovom slučaju bila očekivana.

"Sudsko veće je postupilo po presudi Apelacionog suda, ako mislite da sam oduševljen i euforičan, nakon osam godina ne mogu da iskažem neko specijalno zadovoljstvo ili sreću jer smo se našli u lavirintu koji je trajao i koji će verovatno trajati jer pretpostavljam da će SDT uložiti žalbu na ovu presudu", kazao je Knežević novinarima u crnogorskog Prestonici.

Rekao je da posle svega što se izdešavalo crnogorska javnost je imala priliku da vidi o kakvoj montaži se radi, prenosi podgorički portal CdM.

"Nadam se da će svi oni koji su učestvovali u ovoj montaži, i osam godina naših života i života naših porodica uništili i zamrzli u sudovima i tužilaštvima najzad odgovarati", naveo je Knežević.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Iz prodaje se povlači pašteta

Agencija za kontrolu hrane BiH potvrdila je danas da se iz prodaje povlači "Argeta kokošija pašteta" čiji rok trajanja ističe 10. septembra 2027. godine, zbog moguće nadutosti ambalaže.

17:01

22.10.2024.

1 d

Podeli: