Region 0

01.07.2024.

13:29

Užas u Hrvatskoj: Nađeno mrtvo novorođenče; Cure strašni detalji

U Hrvatskoj pronađeno mrtvo novorođenče.

Izvor: Večernji list, Jutarnji list

Užas u Hrvatskoj: Nađeno mrtvo novorođenče; Cure strašni detalji
Shutterstock/John Gomez

Podeli:

Kako se nezvanično saznaje, tragedija se dogodila blizu Krapine odakle je u subotu, nakon policijskog uviđaja, telo bebe prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Prema takođe nezvaničnim informacijama, beba je na sebi imala vidljive tragove davljenja i posekotina. U toku je obdukcija tela novorođenčeta, a tek nakon toga znaće se na koji način je beba tačno ubijena.

O slučaju se oglasilo i tužilaštvo s obzirom na to da je na njihov predlog majka deteta pritvorena i narednih mesec dana provešće iza rešetaka.

Ona je u nedelju ispitana u prostorijama tužilaštva koje je za nju zatražilo pritvor zbog opasnosti od uticaja na svedoke, ponavljanja dela, kao i posebno teških okolnosti pod kojima je ovaj stravičan zločin počinjen.

Ona će, kako još navode hrvatski mediji, biti podvrgnuta nizu veštačenja kako bi se utvrdilo je li u vreme zločina bila uračunljiva.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Državni udar u Ukrajini? Oglasili su se

Ukrajinska služba bezbednosti i Kancelarija državnog tužioca saopštavaju da su aktivisti prošle nedelje planirali provokacije u glavnom gradu Kijevu i da zauzmu parlament i formiraju privremenu vladu.

16:14

1.7.2024.

1 d

Društvo

MUP se hitno oglasio: Katastrofa stiže u Srbiju

Ministarstvo unutrašnjih poslova, Sektor za vanredne situacije, izdao je upozorenje za Mionicu, večeras i sutra, za pojavu grmljavinskih nepogoda sa gradom, olujnim vetrom i velikom količinom padavina za kratko vreme.

13:50

1.7.2024.

1 d

Podeli: