Region 0

01.07.2024.

10:58

Nestala u petak: Pronađeno telo Čehinje

Telo Čehinje Marije Brejčove (78) pronađeno je jutros, a njen nestanak je prijavljen u petak nakon što se udaljila iz mesta Drvenik, Donja Vala, saopšteno je iz Hrvatske gorske spasilačke službe (HGS S).

Izvor: Tanjug

Nestala u petak: Pronađeno telo Čehinje
Depositphotos/ tommasolizzul

Podeli:

Za Brejčovom su tragali pripadnici HGS S-a i vatrogasci DVD-a Drvenik.

Nakon tri dana potrage telo je jutros locirano dronom, ali se ne navode razlozi njenog nestanka, kao ni gde je tačno telo pronađeno. "Unatoč predanom radu i naporima svih učesnika, ishod je tragičan i duboko žalostan.

Cenimo hrabrost i solidarnost svih koji su učestvovali u akciji spašavanja, kao i podršku koju su pružili volonteri i lokalna zajednica.

Nastavimo zajedno brinuti i podržavati jedni druge u izazovima koji su pred nama", navodi se u saopštenju iz HGS S Stanice Makarska objavljenom na Fejsbuku.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Državni udar u Ukrajini? Oglasili su se

Ukrajinska služba bezbednosti i Kancelarija državnog tužioca saopštavaju da su aktivisti prošle nedelje planirali provokacije u glavnom gradu Kijevu i da zauzmu parlament i formiraju privremenu vladu.

16:14

1.7.2024.

1 d

Društvo

MUP se hitno oglasio: Katastrofa stiže u Srbiju

Ministarstvo unutrašnjih poslova, Sektor za vanredne situacije, izdao je upozorenje za Mionicu, večeras i sutra, za pojavu grmljavinskih nepogoda sa gradom, olujnim vetrom i velikom količinom padavina za kratko vreme.

13:50

1.7.2024.

1 d

Podeli: