Region 0

30.06.2024.

20:39

Crnogorska policija ispitala suprugu ubijenog teroriste: Na raspolaganju smo organima Republike Srbije

Načelnik Uprave kriminalističke policije (UKP) Ninoslav Cmolić rekao je da je crnogorska policija uhapsila suprugu teroriste Miloša (Salahudina) Žujovića, koji je juče neutralisan tokom napada na žandarma ispred izraelske ambasade.

Izvor: Informer

Crnogorska policija ispitala suprugu ubijenog teroriste: Na raspolaganju smo organima Republike Srbije
TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE/ bg

Podeli:

Cmolić je izneo podatke do kojih je MUP Srbije došao u saradnji sa crnogorskom policijom koja je uhapsila suprugu teroriste Miloša Žujovića koji je juče neutralizovan tokom napada na žandarma ispred Izraelske ambasade.

"MUP Crne Gore je ekspresno došao do supruge teroriste, oduzeti su joj svi elektronski uređaji i ona će biti procesuirana. Nama je potrebna podrška celog društva kada je u pitanju terorizam. Građani treba da imaju poverenja u državu i policiju. Mi preduzimamo sve radnje kako bi održali red i mir i zaštitili naše građane", rekao je Cmolić za Informer TV.

Podsećamo, Žujović je juče oko 11 sati samostrelom pogodio pripadnika Žandarmerije Miloša Jevremovića. (34) u vrat ispred Ambasade Izraela u Beogradu, a kod sebe je imao i nož.

Miloš Jevremović (34), pripadnik Žandarmerije koga je napadač ranio samostrelom, operisan je u Urgentnom centru gde mu je iz vrata izvađena strela i nalazi se u stabilnom stanju.

Kako su mediji ranije pisali, Žujović je radio kao dostavljač hrane, a komšije su ispričale da je par bio tih i da su "živeli svoj život".

Crnogorska policija ispitala ženu teroriste

Crnogorska policija prikupila je danas obaveštanja od supruge teroriste Miloša Žujovića, ubijenog u subotu tokom napada na pripadnika srpske Žandarmerije ispred izraelske ambasade u Beogradu. 

Iz Uprave policije Vijestima je nezvanično rečeno da su postupili po zahtevu kolega iz Srbije i od nje prikupili obaveštenja na tražene okolnosti.

"Crnogorski organi za sprovođenje zakona stoje na raspolaganju organima Republike Srbije za dalju saradnju u ovom predmetu", navodi se u saopštenju.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Državni udar u Ukrajini? Oglasili su se

Ukrajinska služba bezbednosti i Kancelarija državnog tužioca saopštavaju da su aktivisti prošle nedelje planirali provokacije u glavnom gradu Kijevu i da zauzmu parlament i formiraju privremenu vladu.

16:14

1.7.2024.

1 d

Podeli: