Region 0

20.06.2024.

15:00

Novi detalji užasa na Cetinju: Bomba bila postavljena na drvetu, aktivirana daljinskim upravljačem

Eksplozivna naprava koja je jutros aktivirana na Cetinju, kada su stradale dve, a povređene tri osobe, bila je postavljena na drvetu - a aktivirana je daljinskim upravljačem.

Izvor: Tanjug

Novi detalji užasa na Cetinju: Bomba bila postavljena na drvetu, aktivirana daljinskim upravljačem
Fotosr52 / Shutterstock.com

Podeli:

Naprava je aktivirana u 9.10, a u eksploziji sztradali su Petar Kaluđerović i Dragan Roganović, piše Pobjeda.

Tri povređene osobe se nalaze na liječenju u Kliničkom ventru Crne Gore, a doktor cetinjske bolnice "Danilo I" Predrag Milošević rekao je da je jedan pacijent teško povređen i da mu se još bore za život, dok su dva u stabilnom stanju.

Rekao je i da su jednom opacijentu od eksplozije povređeni vrat, noge i abdomen, ali su uspeli da mu zaustave krvarenje. "Mislim da smo ga u stabilnom stanju poslali u Podgoricu", kazao je Milošević.

Druga pacijentkinja je, prema njegovim rečima, žena stara oko 60 godina, koja se slučajno tu našla i koju je pogodio šrapnel u glavu i ramena. "Poslali smo je u Podgorici, na snimak glave, da vidimo da nema krvarenje ispod lobanje", rekao je Milošević. Treća povređena osoba, muškarac je teško povređen i u operacionoj sali mu se bore za život.

"On je u Kliničkom centru Crne Gore, povređene su mu obe noge, veoma teške povrede ima. Njega je neko povezao u privatnoj režiji. Ovo troje što su bili kod nas smo zbrinuli i poslali čisto radi dijagnostike", rekao je Milošević. Pacijenti, kako je dodao, svi imaju od 25 do 30 godina.

Portal CdM prenosi da se tTokom uviđaja došlo do pretpostavki da je eksplozivna naprava aktivirana kad su Kaluđerović i Roganović ulazili u auto, kao i da su od detonacije popucala stakla na zgradi Sportskog centra i da je na mestu eksplozije otkinuto drvo.

Po operativnim policijskim podacima Kaluđerović, Roganović i dvojica povređenih pripadnici su "škaljarskog klana", piše CdM i dodaje da su Roganović i Kaluđerović od ranije poznati policiji.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom Rusijo"

Nemačka je u petak, u Štadeu kod Hamburga, počela izgradnju prvog od tri planirana kopnena terminala za prijem tečnog prirodnog gasa.

16:00

29.6.2024.

1 d

Podeli: