Region 1

08.06.2024.

23:19

Kraj drame u Tuzli: Uhapšen naoružani muškarac

Pripadnici Specijalne policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona okončali su veliku poteru za muškarcem, koji je uznemiravao građane u Tuzli i ugrozio njihovu sigurnost.

Izvor: Klix.ba

Kraj drame u Tuzli: Uhapšen naoružani muškarac
Shuttestock/ ArtOlympic

Podeli:

Policiji je prijavljeno da je on prvo ispalio nekoliko hitaca, zatim oštetio automobil u naselju Miladija, a nakon što je policija krenula u potragu za njim, bežeći je oštetio još automobila.

Svoj auto je u jednom trenutku ostavio ispred benzinske pumpe i pobegao peške, ali je nedugo nakon toga i uhapšen.

Reč je o osobi koja je od ranije poznat policiji po činjenju različitih krivičnih dela, a u gradu je poznat po nasilničkom ponašanju.

On je trenutno na izdržavanju zatvorske kazne, ali je u trenutku uznemiravanja javnosti bio na privremenom dopustu tokom vikenda.

On je i ranije osuđivan više puta, a 2011. godine je uhapšen zajedno sa bratom zbog prodaje droge. 

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Uništeno; Kreće radijacija?

Jedna od stanica za kontrolu radijacije u Zaporoškoj oblasti, potpuno je uništena u granatiranju ukrajinskih oružanih snaga, saopštila je pres-služba Zaporoške nuklearne elektrane, koja je pod kontrolom Rusije.

11:12

26.6.2024.

1 d

Svet

Novi komandant je pobegao? "Kukavica"

Novi komandant združenih snaga Oružanih snaga Ukrajine Andrej Gnatov je pobegao iz Mariupolja 2022. pod maskom izbeglice, izjavio je Vladimir Rogov, zvaničnik iz Zaporoške oblasti.

8:00

26.6.2024.

1 d

Podeli: