Region 0

15.05.2024.

10:15

Ovo su prve reči oca koji je decu držao kao taoce dok je pucao; Poznati novi detalji

Aleks Marku (40) koji je noćas u Draču satima držao svoje dvoje maloletne dece kao taoce, dok je u stanu pucao iz kalašnjikova navodno je rekao "kako je uzeo decu da bi ih zaštitio".

Izvor: Telegraf.rs

Ovo su prve reči oca koji je decu držao kao taoce dok je pucao; Poznati novi detalji
Shutterstock/BreizhAtao

Podeli:

Prvi rezultati istrage pokazuju da je decu uzeo kao taoce dok je bio pod uticajem narkotika, ali se čekaju rezultati ispitivanja, a policija i dalje istražuje šta je bio motiv za ovako dramatičan čin.

U ovom trenutku nije poznato da li uhapšeni otac ima psihičke probleme i kakvo je stanje u porodici.

Podsetimo, komšije su pucnjavu čule oko 2.20 časova i odmah su pozvali policiju, koja je dojurila na lice mesta. Ustanovljeno je da se pucnjava iz automatskog oružja odigrava u iznajmljenom stanu, koji je Aleks zakupio pre nedelju dana.

Policija je odmah otpočele pregovore sa njim, ali je Aleks odbijao da spusti oružje i preda decu. U samom stanu i sa terase je ispalio više hitaca.

U ranim jutarnjim satima policija je uspela da uđe u stan, a Aleks se polunag predao. Deca su pronađena nepovređena.

Policija je po ulasku u prostorije pronašla oružje koje je bilo bačeno preko dečje odeće i najmanje 18 čaura. Na snimcima se vidi da je muškarac pucao u staklo od terase, te da je više hitaca završilo u zidovima balkona.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pakt potpisan; "Ovo je bez presedana"

Nemački avioni sposobni za praćenje ruskih podmornica počeće sa operacijama uz obalu Škotske već sledeće godine, u okviru odbrambenog sporazuma koji će biti potpisan između Londona i Berlina.

8:30

23.10.2024.

1 d

Podeli: