Politika 0

28.02.2024.

19:01

Vučić se sastao sa Zelenskim u Tirani: "Zahvalio sam na poštovanju teritorijalnog integriteta Srbije" FOTO

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim tokom boravka u Tirani.

Autor: B92

B92
Vučić se sastao sa Zelenskim u Tirani: "Zahvalio sam na poštovanju teritorijalnog integriteta Srbije" FOTO
Printscreen: Instagram/buducnostsrbijeav

Podeli:

"Ponovio sam principijelni stav Srbije o poštovanju normi međunarodnog prava i Povelje UN, kao i o ključnom značaju diplomatije u rešavanju svih sukoba, jer nas tome, pre svega, uči teška istorija Srbije koja je vekovima stradala. Zahvalio sam se na poštovanju teritorijalnog integriteta Srbije, a tema razgovora bio je i evropski put naših dveju zemalja", navedeno je na Instagramu, u objavi na profilu "buducnostsrbijeav".

"Ponovio sam principijelni stav Srbije o poštovanju normi međunarodnog prava i Povelje UN, kao i o ključnom značaju diplomatije u rešavanju svih sukoba, jer nas tome, pre svega, uči teška istorija Srbije koja je vekovima stradala. Zahvalio sam se na poštovanju teritorijalnog integriteta Srbije, a tema razgovora bio je i evropski put naših dveju zemalja", navedeno je na Instagramu, u objavi na profilu "Buducnostsrbijeav".

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gorenje zatvara fabriku

Slovenački proizvođač kućnih aparata Gorenje objavio je danas da će sledeće godine zatvoriti pogon za proizvodnju komponenti za frižidere u Rogatcu i naveo da tamošnja fabrika više nije konkurentna.

22:15

8.10.2024.

1 d

Podeli: