Politika 0

28.02.2024.

14:39

Vučić: Ja stav ne menjam, ne vidim razloga da ne bude izbora u Beogradu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Tirani je govorio i o izborima u Beogradu, rekavši da on lično nije promenio svoj stav.

Izvor: B92.net

Vučić: Ja stav ne menjam, ne vidim razloga da ne bude izbora u Beogradu
Tanjug/AP Photo/Armando Babani, Pool

Podeli:

Odgovarajući na pitanja novinara u Tirani, na marginama samita Ukrajina – Jugoistočna Evropa, predsednik Srbije je istakao da će u petak po podne s kolegama iz Srpske napredne stranke razgovarati o izborima u Beogradu, da on lično nije promenio stav i da smatra da treba ići na izbore, ali da je odluka o tome na onima koji imaju vlast u stranci.

Svi pričaju da bi trebalo da se formira vlast, pošto kažu da imaju većinu, naveo je Vučić.

"Ja nisam menjao svoj stav do sada, ali sam im obećao da ću razgovarati sa njima u petak po podne", naveo je Vučić i dodao da će sutra predveče, kada se vrati, odmah imati susret sa predsednikom Centralnoafričke Republike, koji će biti gost naše zemlje.

"I sa njim imam tet-a-tet sastanke i organizujem večeru za njega. U petak imam mnogo obaveza, ali u petak po podne mogu da razgovaram sa njima, pa ću vas obavestiti", rekao je Vučić.

Kako je rekao, on do sada nije video razlog za promenu svog stava o Beogradu. "Ako nemate pun legitimitet, ne vidim razlog da se ne ide na izbore, ali oni imaju vlast u stranci i oni donose odluke. Hvala im na tome što su me pitali i što će sačekati moje mišljenje, pa ćemo da vidimo", rekao je Vučić.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: