Politika 4

23.10.2024.

13:21

Politiko odao priznanje Vučiću za vrhunsko balansiranje i brigu o narodu

Politiko je još jednom odao priznanje predsedniku Vučiću za vrhunsko balansiranje između istoka i zapada i brigu o sopstvenoj državi, piše Alo.

Izvor: Alo.rs

Politiko odao priznanje Vučiću za vrhunsko balansiranje i brigu o narodu
Profimedia

Podeli:

Zbog ovakve analize, opozicioni mediji hoće da se pojedu od muke.

N1 je objavio tekst sa naslovom "Politiko: Vučićevo balansiranje između Istoka i Zapada – evropski ljubavni trougao" teško priznajući očigledno uspešnu diplomatsku borbu koju Vučić vodi za našu zemlju, piše Alo.

U tekstu, Poltiko podseća da će Vučić danas u Beogradu ugostiti grčkog premijera Kirjakosa Micotakisa i premijera Poljske Donalda Tuska, sa kojima će razgovarati o mogućem članstvu Srbije u EU i dodaje da su Vučićevi gosti predvodnici Evropske narodne partije (EPP) desnog centra gde je njegova Srpska napredna stranka pridruženi član.

Takođe, odluku predsednika Srbije Aleksandra Vučić da se sastane sa najvišim liderima EU, umesto da prisustvuje samitu BRIKS koji je organizovao ruski predsednik Vladimir Putin, ne treba tumačiti kao znak lojalnosti Evropskoj uniji, već kao deo njegove startegije balansiranja između Zapada i Istoka.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Region

Iz prodaje se povlači pašteta

Agencija za kontrolu hrane BiH potvrdila je danas da se iz prodaje povlači "Argeta kokošija pašteta" čiji rok trajanja ističe 10. septembra 2027. godine, zbog moguće nadutosti ambalaže.

17:01

22.10.2024.

22 h

Podeli: