Politika 3

21.10.2024.

16:09

Mali čestitao 16. rođendan SNS: Stranka nastavlja vredno da radi, postiže rezultate i drži se osnovnih načela

Ministar finansija Siniša Mali čestitao je Srpskoj naprednoj stranci 16. rođendan i poželeo je da ta stranka bude još jača i bolja.

Izvor: B92

Mali čestitao 16. rođendan SNS: Stranka nastavlja vredno da radi, postiže rezultate i drži se osnovnih načela
Printscreen/Instagram/mali_sinisa

Podeli:

"Danas slavimo 16 godina od osnivanja Srpske napredne stranke @sns_srbija! Mojim naprednjacima čestitam rodjendan i želim da budemo još brži, jači i bolji! 🇷🇸

SNS je vizija Aleksandra Vučića @avucic zbog koga danas stranka ima neverovatnu snagu i uživa veliko poštovanje naroda u Srbiji, ali i važnih političkih aktera širom sveta.

Danas, Srpska napredna stranka okuplja ljude koji svakodnevno rade na tome da transformišu Srbiju i usmere je na pravi put ka boljoj budućnosti. Pod vodjstvom Miloša Vučevića @milosvucevic, stranka nastavlja da vredno radi, postiže rezultate, i da se drži onih osnovnih načela, zbog kojih je i osnovana!

Današnji dan je i dobar povod da se prisetimo svih izazova koje smo savladali, svih pobeda koje smo izvojevali, ali i pravo vreme za planiranje budućih ciljeva.

Ljubav prema svojoj zemlji, posvećenost u radu, napredak i želja za boljim životom za sve građane Srbije ostaje glavna zvezda vodilja naše stranke u godinama koje su pred nama.

Naša snaga je u našem zajedništvu i posvećenosti, a siguran sam da nas u budućnosti tek očekuju velike stvari. Idemo dalje, živela Srbija", napisao je Mali na Instagramu. 

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: