Politika 17

21.10.2024.

11:18

Sramne uvrede na Vučićev račun: Brkić godinama lagao da predsednik Srbije ne može da se čuje sa Putinom

Na naslovnici opozicionog medija "Danas", najavljen je novi novi feljton, dnevnik novinara Fahrija Muslijua.

Izvor: B92.net

Sramne uvrede na Vučićev račun: Brkić godinama lagao da predsednik Srbije ne može da se čuje sa Putinom
TANJUG/GLOBSEC/ HOLUBOVA DOROTA

Podeli:

Svega nekoliko dana ranije ideolog opozicije Milovan Brkić, iza koga su stali  Dragan Đilas, Marinika Tepić i ostali i urednik Slavija info Ljubomir Stefanović u intervjuu na tom opskurnom portalu prvi vratili Fahrija Muslijua u žižu javnosti, ponovivši odvratnu izmišljotinu da je on otac Aleksandra Vučića i brutalno izvređavši predsednikovu majku.

Brkić je nazivajući predsednika Vučića "vrhovnim bolesnikom" izgovorio i sramne uvrede njegovoj o majci i porodici. U emisiji, Milovan Brkić, ponavlja gnusnu laž da je "Fahri Musliu biološki je otac Aleksandra Vučića".

"To su oni bili mladi, desilo se. Angelina voli kada ne boli. Vidite da se on i brat potpuno razlikuju", reči su Brkića.

Milovan Brkić, ideolog opozicije, koji redovno hvali "Utisak nedelje", plasiranje laži nastavio je na kanalu Slavija info sa voditeljem Ljubomirom Stefanovićem, u emisiji koja poput one koju vodi Olja Bećković, služi kao poligon za mržnju, klevete, pozive na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.


On je komentarisao da su novinari puka sirotinja, i rekao da samo neki imaju para a onda rekao da to imaju "prostitutke Verica Bradić, i da Gordana Uzelac ima skup stan".

Komentarišući stadione koji su napravljeni rekao je da ne vidi poentu toga "jer nam je sport ionako ŠLJ".

Brkić iza koga su stali Dragan Đilas lider SSP, Marinika Tepić i ali drugi lideri opozicije godinama je lagao da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne može i neće da se čuje sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom.

Godinama je lagao da Aleksandar Vučić ne može i neće da se čuje sa Putinom, upravo ga je demantovao.

Brkić je rekao da Vučić neće otići na BRIKS, i da će tamo poslati Vulina, kao i da bi Rusija to trebala da odbije?!

Brkić je tokom intervjua koristio reči da je "ruska elita - kurvina" i da rade sve samo da njihov 70- godišnji predsednik bude to što jeste.

Za Dubravku Đedović Handanović voditelj "Slavije info" je rekao da da je ona "Dubravka Đedović Negre Handanović" rekaši da je ona nedavno dobila srpsko državljanstvo kog se odrekla i da se onda udala "za ove čergare".

Brkić je onda rekao da je "ona Romkinja iz Marinkove bare"

Brkić je u ovoj emisiji nastavio da ponavlja laž koju je već pisao u svom "Tabloidu". Naime, “Tabloid” je ranije objavio tekst je “Fahri Musliu biološki je otac Aleksandra Vučića”.

Brkić je sad ponovio te tvrdnje, komentarišući "na koga li je predsednik" a onda usput iznevši mizogene reči na račun predsednikove majke "Angelina voli kad je boli".

Podeli:

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: