Politika 5

15.10.2024.

9:11

Sad je jasno – strategija "crnog labuda" srpske opozicije VIDEO

Opozicioni političari vrebaju svaki trenutak za rušenje predsednika Aleksandra Vučića, navode mediji, podsećajući da im je za to prošle godine služila majska tragedija, a danas litijum

Izvor: B92.net

Sad je jasno – strategija "crnog labuda" srpske opozicije VIDEO
A. K./ATAImages

Podeli:

Naime, novinar nemanja Rujević je u emisji "Bez straha" sa Nemanjom Šarovićem naveo da i ona zna deo opozicionih političara uopšte nije protiv rudnika litijuma, ali da oni sada koriste taj politički momenat. 

"Cela poenta priče je, kako ja to vidim, ne može da se napravi jaka opoziciona organizacija jer je opozicija prokazana, probušena", rekao je Rujević i dodao da oni sada nemaju drugih opcija nego da čekaju "crnog labuda", a to im je sada litijum, dok je prošle ogdine to bila tragedija na Vračaru.

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počinje rat? Vojska dobila naređenje: Pucajte...

Severnokorejske vlasti izdale su naređenje artiljerijskim jedinicama u blizini granice sa Južnom Korejom da budu spremne da otvore vatru na dronove koji nose letke i pakete pomoći sa Juga, prenela je danas državna novinska agencija KCNA.

18:16

13.10.2024.

1 d

Svet

Stiže ledeni udar: Zavejaće sneg

Istočnu Evropu zahvatilo je veoma jako zahlađenje, a prodor ledene vazdušne mase usledio je iz Sibira. Na udaru ovog vrlo hladnog talasa naći će veći deo evropskog dela Rusije.

10:45

14.10.2024.

1 d

Podeli: