Politika 7

10.10.2024.

18:11

Ćuta kao da je u kafani prišao Ani Brnabić, ali je pobegao nakon odlučnog poteza predsednice Skupštine VIDEO

Predsednica Narodne Skupštine odlučno je reagovala na pokušaj sramne provokacije od strane poslanika iz redova opozicije, Aleksandra Jovanovića Ćute, piše Alo.

Izvor: Alo.rs

Ćuta kao da je u kafani prišao Ani Brnabić, ali je pobegao nakon odlučnog poteza predsednice Skupštine VIDEO
Printscreen

Podeli:

U trenutku kada je predsednica Narodne skupštine  krenula da saopšti odluku o glasanju, ppozicionar Ćuta je prišao pokušao da na sraman način isprovocira  Anu Brnabić sa sve nepristojnim unošenjem u lice.

Ovo, najblaže rečeno, neprimereno ponašanje opozicionara ali i odlučnu reakciju Ane Brnabić na bahatost istog možete pogledati u narodnom snimku.

Interesanto je primetiti da se na snimku jasno vidi kako Ćuta bukvalno beži na mesto kada je shvatio da mu Ana Brnabić neće lako dozvoliti njegovo nedolično i bahato ponašanje u Skupštini.

Nakon ovog neotesanog i kako izgleda na snimku prostačkog ponašanja od strane Ćute, Ana Brnabić je dostojanstveno najavila odluku o početku glasanja.

"Saglasno članu 87 član 5 Poslovnika Narodne skupštine određujem četvrtak 10. oktobar 2024. godine sa početkom u 17.30 časova kao dan za glasanje po tački dnevnog reda prve sednice drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije. Sve najbolje," donela je odluku predsednica Narodne skupštnine Ana Brnabić. 

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: