Politika 6

10.10.2024.

18:59

Danijela Nestorović optužila profesora Stevanovića da ne govori istinu, a onda se pojavio dokaz VIDEO

Danijela Nestorović, jedna od poslanica Ćutine partije, optužila je profesora Zorana Stevanovića da govori neistinu na današnjoj sednici Narodne skupštine.

Izvor: Alo.rs

Danijela Nestorović optužila profesora Stevanovića da ne govori istinu, a onda se pojavio dokaz VIDEO
F.S./ATAImages

Podeli:

"Zoran Stevanović nikada nije govorio da je problem nastao 2006. godine zbog nekakve odluke vlasti. Dajte, prestanite da obmanjujete narod," rekla je ona danas na sednici na kojoj se raspravljalo o rudarenju litijuma.

Ipak, ono što je zapravo neistina je da profesor Stevanović nije govorio o problemu koji je nastao 2006. godine, jer postoje video snimci na kome on to izričito govori.

"Problem je nastao još zaista i to je istinito iznošeno i od strane gospođe ministarke i poslanika, da je još 2006. godine uzmenom zakona o rudarstvu, pa onda nesrećnim povezivanjem zakona o geologiji i rudarstvu koji je stupio na snagu 2011. godine. I posle 50 godina povezao dve potpuno različite struke," rekao je profesor.

Opširnije u video prilogu.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gorenje zatvara fabriku

Slovenački proizvođač kućnih aparata Gorenje objavio je danas da će sledeće godine zatvoriti pogon za proizvodnju komponenti za frižidere u Rogatcu i naveo da tamošnja fabrika više nije konkurentna.

22:15

8.10.2024.

1 d

Podeli: