Politika 7

04.10.2024.

12:06

Vučić: Neću prisustvovati sednici o litijumu, jer je opozicija tako tražila

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da neće prisustvovati sednici Skupštine Srbije o litijumu, jer je opozicija insistirala da on ne dođe na nju.

Izvor: Tanjug

Vučić: Neću prisustvovati sednici o litijumu, jer je opozicija tako tražila
FOTO TANJUG/STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bs

Podeli:

Posle svečanosti otvaranja obilaznice oko Gornjeg Milanovca, odgovarajući na pitanje novinara da li će prisustvovati sednici, Vučić je rekao da su oni koji su je zakazali, rekli da nije dobrodošao i da nije poželjan.

"To nije pitanje moje dobre volje. Ja sam čeznuo, želeo i nudio se da prisustvujem tome.  Ali poslanici koji su tražili raspravu o litijumu su rekli ne, ne, ne, ne, mucajući.  Samo da ne budem prisutan po temi litijuma.  Pa ja sam išao i u Mali Zvornik, u Loznici sam sedam dana bio, u Ljuboviji sami bio čekajući samo da dođu da razgovaraju. Bežali su od mene kao đavo od krsta", rekao je Vučić.

Dodao je da je to zato što nemaju argumente, a da je on uvek spreman da dođe u parlament.

"Ja sam spreman uvek da dođem u Narodnu skupštinu, kada god me narodni poslanici pozovu. I uvek ću da ih pobedim ozbiljnošću, argumentima, činjenicama i odgovornošću. Pri tome, i ne znajući kakav će konačan naš odnos da bude po tom pitanju, ja čekam argumente od nekih drugih", naveo je Vučić. 

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: