Politika 4

01.10.2024.

15:24

Brnabić odgovorila DPS-u: Od jake Srbije korist ima i Crna Gora; Pametnije birajte pesme na slavljima

Nije se predsednik Srbije Aleksandar Vučić bavio, niti je komentarisao lokalne izbore ili bilo šta drugo u Crnoj Gori, već su DPS i Milo Đukanović otvoreno pokazali frustracije i kompleks niže vrednosti prema Srbiji, rekla je Ana Brnabić.

Izvor: borba.me

Brnabić odgovorila DPS-u: Od jake Srbije korist ima i Crna Gora; Pametnije birajte pesme na slavljima
R.Z./ATAImages

Podeli:

Ona je za Borbu rekla da su DPS i Milo Đukanović snimljeni da slave rezultate izbora u jednoj lokalnoj samoupravi tako što otvoreno pokazuju frustracije i kompleks.

Kako je navela, deluje da se DPS malo zbunio.

"Predsednik Vučić je odgovorio na provokacije koje dolaze od DPS-a i Mila Đukanovića, a ne obratno. I to je odgovorio na najlepši mogući način – 'Srbiju volim, a Crnu Goru poštujem'," poručila je Brnabić i dodala:

"Zamislite da neko iz SNS-a slavi pobedu na nekim lokalnim izborima, u jednoj lokalnoj samoupravi, pevajući 'Ne može nam niko ništa, jači smo od Crne Gore'… Smešno, zar ne?  Pretpostavljam da makar iz ovog primera i ljudi iz DPS-a, a i sam gospodin Đukanović, uviđaju koliko ova njihova interpretacija jedne lepe pesme otkriva stepen njihove frustriranosti i opsesije Srbijom. Nema potrebe," navela je Brnabić.

Brnabić je istakla da su se predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, Vlada Srbije, i SNS uvek trudili da pomognu i budu uz susede kada je teško, kako bi se izgradio stabilniji i prosperitetniji Balkan.

"Jaka Srbija je dobra vest i za Crnu Goru. Više investicija, puteva, pruga, letova, donose dobrobit svima u ovom našem delu Evrope. Zato – pametnije sa izborom pesama na slavljima. Nekad jedan stih može o vama da otkrije više nego hiljadu pesama," zaključila je Brnabić.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Pao sneg: Nevreme ide ka Srbiji

Prethodnih dana snažan ciklon sa zapada Evrope premeštao se preko severa kontinenta, dalje na istok, a u sklopu njega i veoma izražen hladni front.

19:35

29.9.2024.

1 d

Podeli: